how to search person by email id atlanta ga public records people search cell phone number wicomico county public records find this telephone number telephone directory assistance usa storing phone numbers in a database sevier county tn public records

Jeffrey van de Locht; de persoon

Wie ben ik?

Ik ben Jeffrey van de Locht, getrouwd en vader van 2 kinderen en woonachtig in Wageningen (Gelderland). Ik ben Energetisch Therapeut.

Ik ben in 1972 geboren in Zuid-Limburg waar ik opgegroeid ben in een Westerse cultuur met sterke Oosterse invloeden. Zowel mijn vader als mijn moeder zijn vanuit Indonesië geëmigreerd en hebben Indonesisch, Chinees en Nederlands bloed. Het spirituele is voor mij een natuurlijk gegeven.


Motivatie

Op mijn 18de heb ik besloten om te gaan studeren aan de Universiteit van Wageningen. Tijdens mijn opleiding Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen die ik in 1998 succesvol heb afgerond heb ik een opleiding tot Sportmasseur en Sportverzorger gedaan. Massage heeft altijd al mijn interesse gehad. In de loop der tijd kwam ik erachter dat er bij het masseren van personen op een ander niveau wat gebeurde dan alleen op het fysieke niveau. Ik begon (lichaams)energieën te voelen en bleek in staat ze over te dragen en/of te transformeren. Personen bleken er veel baat bij te hebben.

Voordat ik me volledig in het energetisch gebied ben gaan verdiepen, heb ik eerst een ander pad bewandeld. Ik heb jaren als technisch consultant in de informatisering gewerkt, maar in de loop der jaren voelde ik onrust en leegheid in me opkomen. Het was net alsof ik nog een taak te volbrengen had. Op een of andere manier moest ik een andere weg in slaan en dat gevoel liet me niet los. Ik heb vervolgens gehoor hieraan gegeven en het roer omgegooid. In 2005 ben ik begonnen met de HBO-opleiding Energetische Therapie aan Het Johan Borgman College (HJBC) te Utrecht (Tegenwoordig bekend onder de naam Instituut CAM).